English Español

Antoni Flores

Business Models

Idees d’e-futur

3 junio, 2011

Dimecres, 29 de juny, 2011
Hora: 9.15h a 11h
Edifici Narcís Monturiol del Parc Científic i Tecnològic de la UdG.
Acte gratuït

Cicle d’esmorzars-col·loqui “Idees d’e-futur” per a divulgar la innovació, la creativitat i promoure el networking i que se celebren al llarg de l’any 2011 a les 9.10 h a l’edifici Narcís Monturiol del Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona.
L’Ajuntament de Girona està executant el projecte FEDER – Clúster TIC MEDIA de Girona en col·laboració amb el Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona.
En el marc d’aquest projecte, l’Àrea de Desenvolupament Local i Promoció de la ciutat del’Ajuntament de Girona ha encarregat a Catalunya Valley la organització del primer cicle
anomenat “Idees d’e-futur”, en format esmorzars/col·loquis, que al voltant de les TIC i el Media pretén divulgar la innovació, la creativitat i promoure el “networking”.
Durant sis mesos, de gener a juny, s’ha previst un col·loqui amb un ponent com a convidat cada mes per analitzar el moment actual i els conceptes de futur en relació aspectes com el format en 3D, la televisió del futur, l’esclat de les xarxes socials, la rendibilitat del comerç electrònic, el posicionament d’una marca a Internet…

1

Una respuesta a “Idees d’e-futur”

  1. marisa dice:

    Me gustaría saber que temas se tratarán en el acto

Situación Excellence Center Barcelona
Camí de Can Camps, 17-19. Edificio Vinson Planta Jardín C
St. Cugat del Vallés (Barcelona) ESPAÑA
Tel. +34 93 303 02 99
info@loop-cn.com
  Madrid
Alcalá, 21 - Planta 11 - Derecha
28027 Madrid - ESPAÑA
Tel. +34 91 144 11 44
info@loop-cn.com